Eindhoven

Openingsuren

Winkel Werkplaats
Maandag Gesloten Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 17:00 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten Gesloten
Elke vrijdag koopavond tot 20u!

 

Herfstweer - koopjesweer! tot 30% korting

 

Back to School / Work

 

 

 

Merken in deze winkel

Fietsen

Eindhoven

Email: eindhoven.west@hansstruijk.nl

Onze winkel

In onze winkel van ruim 400m2 vind je een ruime collectie stadsfietsen, e-bikes, sportfietsen, toerfietsen en lifestyle fietsen. Je vindt er alle bekende A-merken waaronder natuurlijk Gazelle, Batavus, Sparta, KOGA, Cube, Brompton, Flyer, Stromer en Kalkhoff. We helpen je graag bij het kiezen van jouw nieuwe fiets!

Wij hebben geen kinderfietsen in onze collectie, hiervoor kunt u terecht in filiaal Geldrop.

Team

In Eindhoven staat een vakkundig en enthousiast team van medewerkers voor je klaar onder leiding van Johan Kirkels. Of je nu dagelijks naar je werk fietst, of een tocht om de wereld gaat maken, wij hebben specialisten op ieder fietsterrein die je graag helpen met al je fietswensen.

Onze werkplaats

Met goed onderhoud blijft je fiets in topconditie. Voor complete onderhoudsbeurten staan onze vakkundige en gediplomeerde monteurs voor je klaar. Daarnaast kun je in onze werkplaats terecht voor kleine of grote reparaties. Bekijk onze tarieven op de speciale werkplaatspagina.
Meer info en tarieven

Kleding en accessoires

Sportief, casual, wieler- of regenkleding. Kom langs en bekijk onze kledingcollectie met topmerken als BBB, Didriksons, Agu, Giro en GripGrab. Ook op het gebied van accessoires bieden we ruime keuze. Van fietsendragers en fietsnavigatie, tot praktische tassen, kinderzitjes en betrouwbare sloten.

Bikefitting

Een juiste framemaat is cruciaal voor een goede en prettige houding op je mountainbike, racefiets of randonneur. Kom langs voor een professionele framemeting. Hiermee kies je zeker de juiste fiets. Een framemeting kan ook helpen bij het afstellen van je huidige fiets.
Meer info


 

"Het doet goed zoiets te ervaren"

"Bedankt Johan, voor de bijzondere service na de aankoop van de tweede hands fiets en de terugname bij mij thuis! Het doet goed zoiets te ervaren! Dat is de beste reclame voor Hans Strijk Fietsen. Ik zeg het voort." Henk Puper (klantreactie 9 maart 2017) 

 

"Vakbekwaam personeel"

"Vriendelijk en vakbekwaam personeel, goede service!" (klantreactie 12 januari 2016)

"Prima servicebeurtje"

"Ik kreeg een prima elektrische leenfietsen mee. Mijn eigen fiets had een prima servicebeurtje gehad. Ik heb vertrouwen in het personeel." (klantreactie 25 januari 2016)

"Tevreden"

"Grote keus, beleefd personeel, de fiets wordt pas geleverd als alles is nagekeken en/of werkt. Geen half werk." (klantreactie 6 februari 2016)

Eindhoven main image