Werkplaats reparaties & onderhoud

Bij onze Service & Techniek afdeling kun je terecht voor onderhoud of reparatie van jouw fiets. Onze vakkundige monteurs helpen je graag en goed. Een kleine reparatie is meestal klaar terwijl je wacht. Voor grote werkzaamheden krijg je gratis een leenfiets ter beschikking (bij reservering). Bij Hans Struijk Fietsen is jouw fiets al meer dan 80 jaar in vertrouwde handen.

Ook leuk: bij aankoop van een fiets krijg je het eerste onderhoud er GRATIS bij!

Je kan kiezen tussen onze onderhoudsbeurten of losse reparaties

✔ Losse reparaties

Onze meest uitgevoerde reparaties hebben we voor je op een rij gezet. Hier vind je in één oogopslag precies de kosten van de door jou uitgekozen reparatie. Hierbij maakt het niet uit welk merk of type fiets je hebt. Alle tarieven zijn exclusief eventueel te gebruiken materialen.

reparaties

Staat jouw reparatie er niet bij? Wij hanteren het BOVAG uurtarief van € 60,- per uur, exclusief materiaal,
 Wij houden je mobiel, altijd een gratis (e)- leenfiets bij reservering
.

 

✔ Onze onderhoudsbeurten

Omdat ieder type fiets om specifiek onderhoud vraagt, hebben we verschillende categorieën onderhoudsbeurten; stadsfietsen, sportieve fietsen en elektrische fietsen. Aan de hand van het gewenste onderhoud kies je voor een kleine (brons), een normale (zilver) of een uitgebreide (goud) onderhoudsbeurt. In het overzicht zie je precies wat er onder de onderhoudsbeurt valt. De tarieven zijn exclusief eventueel te gebruiken materialen. De prijs van de onderhoudsbeurt is afhankelijk van jouw type fiets:

Onderhoudsbeurten