Private fietsleasing

Fietsleasing

 

Met ons leasepakket bent u als fietser volledig ontzorgd, en is uw kost helemaal voorspelbaar. U kan kiezen tussen een pakket met een jaarlijks basisonderhoud of voor een pakket waar alles in zit, wat ook de onderhoudsnoden of gebruiksintensiteit van de fiets is.

 

Fiets!

FIETS

De financiering van de fiets zit uiteraard in het pakket. Na 3 jaar eindigt het leasecontract en kan de fiets worden overgenomen.

Onderhoud

ONDERHOUD

Onderhoud en reparatie is inbegrepen in de leaseprijs. In de basisformule heb je recht op 1 onderhoud per jaar. Bij de all-in formule is alles gedekt, wat ook de noden zijn.  Moeten er 4x nieuwe banden op per jaar, dan gebeurt dat gewoon, geen verrassingen.  Dit is in de praktijk een erg aantrekkelijke formule want je kost is 100% voorspelbaar.

Verzekering

VERZEKERING

Al onze leasefietsen hebben zijn all-in verzekerd. Bij diefstal of schade komt de verzekering tussen. Zo rij je als fietser zorgenvrij rond.

Pech onderweg

PECH ONDERWEG

Onverhoopt pech onderweg, of een lekke band in ‘the middle of nowhere’. Geen probleem, pechverhelping is inbegrepen voor al onze leasefietsen in gans Europa. Je wordt ter plaatse geholpen voor kleine defecten. Voor problemen die niet ter plekke kunnen worden opgelost wordt je samen met de fiets naar huis gebracht of naar het dichtstbijzijnde servicepunt.

 

Veelgestelde vragen

1. Wat als mijn fiets gestolen wordt, of beschadigd?

Geen probleem, onze fietsen zijn uitgerust met de beste verzekeringsproducten op de markt. De franchise bedraagt 35 euro per schadegeval en de dekking is erg breed, van diefstal, over schade tot pech onderweg. 


2. Die all-in formule, is die echt all-in, waar zit het addertje?

Er is geen addertje. All-in is all-in. De enige uitzondering zijn platte banden. Ben je een onwaarschijnlijke veelfietser die 4 sets nieuwe buitenbanden nodig heeft per jaar? Dan krijgt u die. Alle onderhoud is inbegrepen in de prijs. Als onderdelen versleten of aan vervanging toe zijn, dan worden ze vervangen. Of het nu gaat om een band, een batterij van een elektrische fiets, een cassette, een ketting enz. alles zit erin.


3. Wat op het einde van de ‘lease’?

Dan kan je de fiets aan marktwaarde overnemen, of hem gewoon terug inleveren. Hier ben je volledig vrij in.