Drop image here

Verzending & bezorging

Waar je maar wil!

Hans Struijk levert in Nederland, België en Luxemburg. 
Voor levering heb je keuze uit volgende mogelijkheden om je bestelling te laten leveren:

  • Levering bij jou thuis.*
  • Levering op een ander adres, bijvoorbeeld op je werk.
  • Levering in een Hans Struijk winkelpunt (klik hier voor een overzicht)

* Als je op het moment van levering afwezig bent, ontvang je een briefje in de bus. Hierop staat er aangegeven dat de fiets ofwel bij de buur werd geleverd ofwel dat er een 2e aanbieding zal plaatsvinden. Bij onderdelen zal DPD uw besteld pakketje in het dichtsbijzijnde DPD ophaalpunt klaar leggen.


Zo snel mogelijk!

Afhankelijk van je bestelling, kan je tegen een andere levertermijn aankijken voor fietsen: 

  • Bij iedere fiets vermelden wij de levertermijn.
  • Deze kan verschillen afhankelijk van jouw keuze in maat of kleur, kijk dus goed naar de bijhorende info.
  • Wij nemen na je bestelling sowieso contact met je op om binnen de levertermijn een afspraak in te plannen.

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw fiets verzendklaar gemaakt en opgehaald door onze logistieke partner. Vervolgens wordt jouw fiets naar het door jou gekozen winkelpunt (of thuis in geval van thuislevering) gebracht in de eerstvolgende dagen daarop volgend. Je krijgt nog een persoonlijke telefoon of sms van deze winkel met de melding wanneer jouw fiets klaar staat voor ophaling.

Hou er rekening mee dat bij betaling via overschrijving de leveringstermijn 2 tot 3 dagen extra bedraagt. Het pakje wordt namelijk pas verzonden van het ogenblik dat de betaling effectief ontvangen is.

Hans Struijk tracht een zo snel mogelijke levering te verzekeren en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om. Zie onze algemene voorwaarden


Wat betaal je?

De verzendingskost voor fietsbestellingen aan huis is €29,95, en gratis bij afhaling in de winkel. Voor onderdelen is dit €3,95 onder de 50 euro, en gratis boven de 50 euro.