Je bent niet te stoppen!

Wij geloven dat mensen gemaakt zijn om te fietsen. We doen er dan ook alles aan om jou, als fietser, onstopbaar te maken! Met het juiste advies bij aankoop in de winkel, de tips op onze blog, kwaliteitsvolle fietsen en service bij herstellingen in onze werkplaats zorgen wij er voor dat jij kan fietsen!

Drop image here

Over ons

Altijd een fiets die bij je past!

Geen holle woorden maar het credo van Hans Struijk waar we allemaal elke dag onze schouders onder zetten. Zowel in ons advies bij aankoop in de winkel, de tips op onze blog als nadien bij reparaties of onderhoud.


Leuke winkels

Je vindt onze winkels in Amsterdam De Pijp, Amsterdam RAI, Amsterdam West, Den Haag Leyenburg, Den Haag Loosduinen, Den Haag The Globe, Eindhoven, Geldrop, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Rotterdam, Voorburg, Weert en Zoetermeer. Stuk voor stuk hebben deze winkels kwaliteitsproducten en top-service, aangeboden in een aantrekkelijke en ruime winkelomgeving, mét parking voor de deur. Voor adressen en openingsuren: klik hier.
 


Kwaliteitsproducten en topmerken

Bij Hans Struijk vind je een breed assortiment van fietsen, fietskledij, accessoires en onderdelen met alle gevestigde waarden en topmerken, zoals Trek, Cannondale, Brompton, Cube, Koga, Stromer, Craft, Northwave, Rh+, Bontrager, Basil, Axa en Vaude.

Dé fiets bestaat niet. Het aanbod gaat van koersfietsenmountainbikes en sporthybrides tot bakfietsenvouwfietsen
kinderfietsen en stadsfietsen, en natuurlijk al de toebehoren en onderdelen. We zijn constant op zoek naar nuttige of hippe nieuwigheden die het fietsersleven comfortabeler, spannender of gewoon leuker maken. Alle producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd en uitgetest om jouw fietsplezier te garanderen. 

Op onze webshop vind je een zeer groot aanbod. In onze winkels krijg je daarbij ook persoonlijk advies en kan je producten en fietsen uitproberen.

 

Experts met passie!

Bij Hans Struijk werken is meer dan zomaar een job. Het is een job én een passie.

Wie bij ons werkt, is een krak in zijn vak. Onze adviseurs en techniekers zijn specialisten, sommigen met meer dan 20 jaar ervaring. Iedereen volgt regelmatig bijscholing en trainingen, zowel intern als bij leveranciers.

Maar het is meer dan de vakkennis over het product. We zijn zelf gepassioneerde fietsers. Velen zitten dagelijks op de fiets van en naar het werk, en maken ook in het weekend en tijdens vakanties vele kilometers, op hun mountainbike, koersfiets of hybride.

Voor ons is fietsen een passie en die delen we graag met jou. Hier, op onze webshop, in de winkel, of op onze blog waar we je graag informatie en tips geven en je op de hoogte houden van de laatste nieuwigheden in de fietswereld.