Drop image here

Wij geven je graag advies en service!

Overweeg je een aankoop bij ons, maar wil je advies?

Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen. Hans Struijk is een team van experts met samen meer dan 1.500 jaar ervaring. We volgen regelmatig trainingen, zowel ‘in house’ als extern, en brengen bedrijfsbezoeken aan producenten. Onze medewerkers zijn ook zélf gepassioneerde fietsers en staan je graag met raad en daad bij: 

  • In één van onze 16 winkels, waar je ook terecht kan voor een betrouwbaar en snel onderhoud of herstelling van bij ons aangekochte fietsen. 
  • Telefonisch op +31 (0)20 235 2947 op werkdagen van 9u tot 17u
  • Via e-mailcustomercare@hansstruijk.nl
  • Of lees onze blog: je vindt er o.a. koopwijzers, tips, leuke weetjes, instructievideo’s en nieuws.


Wil je graag een fiets kopen? 

Op onze webshop vind je een ruime selectie van onze grote fietscollectie. Deze kan je natuurijk ook online bestellen. En als je wil, brengen we jouw nieuwe fiets helemaal rijklaar tot aan je deur, da's pas plezant!


Wil je graag persoonlijk advies of wens je een testritje?

We verwelkomen je ook heel graag in één van onze 16 leuke winkels over gans Nederland.

  • Vraag er zeker raad aan onze medewerkers. We verlenen je met plezier advies voor een fiets op jouw maat, en nemen daar graag onze tijd voor. De beste fiets bestaat immers niet, maar is afhankelijk van waarvoor je de fiets wil gebruiken, alsook de intensiteit en frequentie van het gebruik, het traject, en de fysieke conditie van de gebruiker.
  • Bij Hans Struijk luisteren we graag naar jouw wensen en dankzij een precieze opmeting zorgen we voor een fiets waarop je lekker zit. 
  • Bovendien kan je bij ons ook alle fietsen testen, zo ben je  zeker van de juiste keuze.


Laat het ons weten!

Heb je een vraag of probleem, of ben je net heel tevreden: vertel het ons! Bij Hans Struijk willen we steeds beter worden. Dat kan alleen met jouw hulp. Jouw verhaal helpt ons het aanbod en onze service beter af te stemmen op jouw noden en wensen. 


Tevreden klanten en vrolijke fietsers, daar gaan we voor!