Stromer

Hans Struijk is verdeler van Stromer.

“Swiss driving experience” De pionier van de High-speed bikes!

* Sterkste batterijen op de markt

* Stabiele krachtige ondersteuning

* Recuperatieremtechniek

* Stijlvol en elegant

* Carbon voorvork met hoog comfortniveau

Technologisch super geavanceerd en digitaal geïntegreerde e-bike.

 

 

 

 

 

Sinds eind 2011 is Stromer onderdeel van de BMC Switzerland Group. Thomas Binggeli, de oprichter en visionair van Stromer, is sindsdien partner en CEO van BMC. “Ik kan een rit met de Stromer niet beschrijven, je moet het echt ervaren“, aldus Thomas Binggeli.
De Stromer zet al drie jaar de standaard voor elektrische fietsen dankzij prestaties, integratie en stijl van een ongekend niveau. Winnende testresultaten en vele enthousiaste Stromer-gebruikers bewijzen dat ze op de goede weg zijn.
In zijn vierde levensjaar heeft de Stromer een facelift gekregen, de eerste vruchten van de samenwerking met BMC-technici. De carbontechnologie is geïntroduceerd, er zijn eigen onderdelen ontwikkeld en de geometrie is geheel herzien, alles voor nog meer rijplezier en gebruiksgemak en een completere integratie. Kortom, de elektrische fiets is de Stromer geworden! Met een versnelde internationalisering begeeft de Stromer zich op nieuwe markten en biedt mensen over de hele wereld de mogelijkheid om zich snel, milieuvriendelijk en in totale vrijheid te verplaatsen.

Stromer. Omdat Zwitserland geen auto’s maakt.

 

Wist je dat?

Omni het cloud-gebaseerde platform is van Stromer. Dit biedt de configuratieservice rond uw e-bike via de Stromer-app (inclusief diefstalbeveiliging).

- Stromer fietsen een verslavend effect kunnen hebben.

 

Bekijk hier ons assortiment aan Stromer producten

Stromer