Fiets en wandelbeurs 2016

Op zaterdag 20 en zondag 21 februari vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende fietstocht of fietsvakantie op de Fiets en Wandelbeurs. De Jaarbeurs Utrecht staat deze dagen met een breed programma helemaal in het teken van fietsen en wandelen.

WE ZIEN JE GRAAG BIJ ONZE STAND

Natuurlijk is Hans Struijk Fietsen ook dit jaar weer met een grote stand op de beurs te vinden en kun je profiteren van een aantal mooie acties. Op onze stand kun je terecht voor onze uitgebreide collectie e-bikes, zoals de super snelle high speeds van Stromer, de hoge kwaliteitsfietsen van Koga en diverse modellen van Flyer die zeer geschikt zijn om in de bergen te rijden. Ook de merken Trek, Gazelle, Sparta en Kalkhoff zijn op onze stand te vinden. Wil je een e-bike testen? Diverse modellen hebben wij op het testparcours staan.

Natuurlijk zijn er naast de e-bikes ook diverse toerfietsen en vakantiefietsen van topmerken te vinden. Onze medewerkers staan voor je klaar om je alles over de fietsen te vertellen en vragen te beantwoorden. Naast de vele fietsen vind je op onze stand ook een ruim assortiment kleding en accessoires.

ONZE BEURSACTIE

Profiteer tijdens de Fiets en Wandelbeurs van onze beursactie!

  • Bij aankoop van 1 fiets: Gratis 3 jaar verzekering of een GPS MIO 200
  • Bij aankoop van 2 fietsen: Gratis 3 jaar verzekering of een Thule fietsendrager

KOOP JE KAARTJE MET KORTING!

Iedereen die nog geen kaartje heeft voor de Fiets en Wandelbeurs en er wel graag heen wil, kan deze met een mooie korting kopen via Hans Struijk Fietsen. Een toegangskaartje aan de kassa kost €15, bestel hem online via Hans Struijk en je betaalt slechts €11. Klik hier om deze te bestellen.

BEURSLOCATIE

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
hallen 2, 3 en 4