Dienstverlening

Hans Struijk is al jaren actief in de dienstverlening naar bedrijven toe. Wij kennen de behoeften van bedrijven. Wij ontzorgen iedereen in de organisatie. De boekhouder met geconsolideerde facturen, de fleet manager met een online fleet management systeem, de HR dienst met 1 op 1 contacten met de medewerkers wanneer er wat aan de fiets moet gebeuren.

Fiets!

ALL-IN LEASE PAKKET

We bieden een leasepakket waar alles in zit. De fiets, het onderhoud, pech onderweg, diefstal en schadeverzekering. Het hele bedrijf en haar medewerkers zitten zorgenvrij op de fiets.

One stop shop

ONE STOP SHOP

Je hoeft maar met 1 partij te praten voor al je fietsgerelateerde vragen. Alle diensten zitten onder 1 dak, dat is wel zo makkelijk als er straks honderden bedrijfsfietsen rondrijden.

Fleet management

FLEET MANAGEMENT

Wij hebben een online fleet management tool die de fleet manager 24/24 inzage geeft in de status van de fietsvloot. Welke bestuurders hebben welke fiets? Hou oud zijn de fietsen? Wanneer moeten ze op onderhoud? enz. Al het comfort dat je gewoon bent bij bedrijfswagens, bieden wij je ook voor het managen van uw fietsvloot.

Digitale bestellingen

DIGITALE BESTELLINGEN

Geen gedoe met tientallen papieren offertes die circuleren. Jouw medewerkers kunnen online hun fiets samenstellen en deze wordt automatisch naar de fleet manager of HR verantwoordelijke gestuurd ter goedkeuring.

Uiteraard kan de fiets worden uitgekozen via alle mogelijke kanalen die ons bedrijf telt. In één van onze grote winkels, online of zelfs ter plaatse op het bedrijf. We boeken veel succes met onze lunch test rides op uw bedrijfsterrein. Een prima instrument om je mensen te enthousiasmeren.

 Geconsolideerde facturen

GECONSOLIDEERDE FACTUREN

Geen hoofdpijn voor je financiële dienst met factuurtjes voor elke herstelling of voor elke fiets. Je krijgt maandelijks een overzichtelijke factuur met de rekening voor je fietsvloot. Wel zo makkelijk en tijdbesparend voor je team.

 Contact met uw bestuurder

RECHTSTREEKS CONTACT

Geen zorgen voor je HR verantwoordelijke. Wij regelen alle praktische zaken rechtstreeks met je bestuurder. Reparatie of onderhoud die moet worden ingepland, fiets die moet worden afgehaald, alles wordt rechtstreeks en op een vlotte manier ingeregeld. Geen tussenkomst van je mensen vereist.  Je bent op zoek naar fietsplezier, niet naar gedoe en extra werk.

 Advies

ADVIES

Heb je nog ergens fietsgerelateerde vragen rond? We helpen je graag, want de kans is groot dat één van onze klanten er in het verleden al is tegenaan gelopen. Ben je op zoek naar een duidelijke fietspolicy? Een oplossing voor je fietsparkeerproblemen? Eerste lijns-advies rond de fiscale mogelijkheden? Oplossingen voor flex cafetariaplannen?... Ons team kan je op weg helpen om ook al deze randzaken goed te gaan inregelen.

 Flexibiliteit

FLEXIBILITEIT

Ons team heeft al tientallen fietsplannen begeleid. Heb je speciale verzoeken die je het leven handiger maken, dan kunnen we daar zeker een oplossing voor bedenken. Heb je de looptijd liever wat langer? Zoek je een oplossing voor medewerkers die tijdens de leaseperiode vertrekken? Wij denken met je mee.