Fietsaccessoires

Ons aanbod van fietsaccessoires zorgen er voor dat iedereen zijn persoonlijke stijl kan toepassen op zijn of haar fiets. Van een mooie fietsmand, een gekleurde fietsbel, tot een veilig slot. De volledige accessoire-collectie kan je terugvinden in al onze winkels.

Weldra ook hier een stuk van het assortiment online bestelbaar!

Hieronder alvast een kleine greep uit ons assortiment:

Abus
Wereldwijd staat Abus voor miljoenenmaal bewezen veiligheid waar men op kan vertrouwen. Buiten de grenzen van de Duitse thuismarkt geldt Abus in de meeste Europese landen als marktleider en trendsetter. Ook in Noord- en Midden-Amerika, Australië, sommige landen in Afrika en in vele andere landen staat Abus voor kwaliteit en veiligheid.
 
Axa
AXA Stenman Industries een oer Hollands bedrijf met een historie die teruggaat tot 1902. Al sinds de jaren '40 voert AXA het bekende ringslot. Dit slot markeert de start van het ruime assortiment fiets componenten zoals die nu bestaat.
AXA produceert alle sloten onder eigen beheer in Nederland, Frankrijk en Polen en wordt beschouwd als een A-merk van een kwaliteitsfabikant. 
 
    Basil
Basil is dé specialist in fietsmanden en tassen. De naam 'Basil' is een samentrekking van 'van BAlveren' (familienaam van de oprichter) en 'SILvolde' (Silvolde is de oorsponkelijke vestigingsplaats in Nederland).
 
    Brooks
 

John Boultbee Brooks was een handelaar in lederwaren. In 1878, toen Brooks door omstandigheden verplicht was om zich te verplaatsen per fiets, ondervond hij dat zijn fietszadel uiterst oncomfortabel zat. Vanuit die ervaring begon hij zich te specialiseren in fietszadels. Brooks, dat is het superieure oerzadel, Made in England. Lederen zadels passen zich aan aan je zitvlak en geven na een inrijperiode een perfecte pasvorm. Wil je liever je zadel niet inrijden kies dan voor de aged serie. het leder van deze zadels is zodanig bewerkt dat de pasvorm quasi direkt gevormd wordt. Vandaag staat Brooks voor ambachtelijke lederen fietsaccessoires zoals zadels, maar ook handvaten, broekklemmen en tassen. 

New Looxs

New Looxs: tassen met een geheime missie. Achter een speciaal klepje zit een uitgekiende ophanging voor de fiets. Dus zo vanuit de bus, trein of winkel op de fiets. Achter deze innovatieve designs en liefdevolle functionele details zit de know-how van vrouwen, die zich niet alleen bezig houden met de techniek, maar vooral oog hebben voor praktisch gebruik en stijl. 

   Yepp

Yepp is een merk van het Nederlandse GMG bv (Gebroeders Melkert Gouda). GMG produceert al sinds 1934 functionele fietskinderzitjes. Daarmee heeft GMG 75 jaar ervaring met het veilig en comfortabel vervoer van de belangrijkste mensen in de wereld: onze kinderen.